Träningsschema

Nedan ser du vårt Träningsschema under våren 2013 då vi i teamet träffades varje lördag för att utmana oss själva både fysiskt och mentalt och allra viktigast var att skapa en stark teamkänsla. Nu under hösten tränar vi mer individuellt och träffas ibland för gemensam träning.

Vill du träna tillsammans med oss?!
Denna hösten kommer vi i Team Power Women anordna Urban Training tillsammans med vår Power-Partner Kari Traa. Det är en träningspass för tjejer som vill utmana sig själva, vi använder hinder som finns tillgängliga såsom trappor, backar och avsatser. Ett grymt kul pass för er tjejer som gillar lite ”tuffare träning”! Datum kommer upp här på bloggen så snart de är satta, HÅLL UTKIK! Hoppas vi ses under hösten!

JANUARI

12 Januari Träning med allas vår Peter Ward, Athletic Power. Peter är idrottslärare, licensierad fystränare, fysioterapeut och idrottsmassör. ”Ni ska veta att ni kommer må så dåligt att ni kommer spy och frysa häcken av er, förbered er på det värsta ni vart med om” Herr Ward håller till I Sportlife Rollsbos lokaler och ni kan kontakta han på 0733-99 66 73.

19 Januari Vattenfys – cirkelträning intensiv på Oasen Simhall, Kungälv. I Tough Mudder kommer vi behöva hålla oss över ytan, denna lördag testar vi hur det står till med flytförmågan.

26 Januari Hinderbana och stationsträning i Skatås, Göteborg. Vi lägger upp programmet själva och tar oss ut i den friska luften för att riva av ett teampass. Härligt!

FEBRUARI

2 Februari TRX – med Puck Jansson, Team Power Women. I dag tränar vi med kroppsvikt och gravitation som belastning.

9 Februari CrossFit, CrossFit Göta. Styrke- och konditionsprogram byggt på ständiga varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. Kommer bli otroligt kul att testa en av Sveriges CrossFit boxar med högst i tak! Killarna som driver CrossFit Göta är inte bara måna om att erbjuda bästa möjliga träning utan man satsar även på skön gemenskap mellan medlemmarna. http://www.crossfitgota.se/

16 Februari ÖPPET PASS Intervaller – Biotrappan, Västragatan, Kungälv. Förhoppningsvis  är trappan fri från is, vi blandar högintensivt med lågintensivt. Gainomax Recovery till alla efter passet för bästa återhämtning! Anmälan med namn skickas till mail: teampowerwomen@gmail.com. Välkomna!

23 Februari Styrkepass med PT:n Adam Arshia Farhoumand.

MARS

2 Mars Militär träning med Zlatibor Zinik. Blev tipsad om ”Z” av min vän Andreas som genomfört Tough Mudder i somras. Andreas var mycket nöjd med Zäta och hans träning så då måste vi pröva!

9 Mars Militär träning, Zlatibor Zinik, Göteborg. Vi kör med Z igen! 

16 Mars Camp Bratteliden. Vi har ännu inte kört några långpass så denna lördag blir första gången. Emma och hennes pappa Sven-Erik bygger upp en hinderbana hemma hos pappa Svenne i Säve. Vi kommer vara aktiva i 5 timmar uppdelat på 3+2 timmar. Vi hugger ner träd för att göra balanshinder och stockar skall flyttas, ved skall klyvas, berg skall bestigas. Emmas mormor står för middagen efteråt och det kommer erbjudas välförtjänt massage på eftermiddagen. Let´s go crazy!

23 Mars Fitness Camp, Slottskogen. Effektiv och rolig utomhusträning. http://www.fitnesscamp.se/

30 Mars Det är ändå Påsk så denna lördag tränar man på eget ansvar 🙂 Vi lägger teamträningen på måndag istället och kör med Yasminn Ohm från VisioFitness.

APRIL

6 April Försvarsmaktens hinderbana. Jonas Gabrielsson. ”Börjar morgonen med lite uppvärmning/genomgång av den ”klassiska hinderbanan” Sedan kör vi den gruppvis på tid. När ni känner att ni kan det så kör vi Jägarbanan. Kommr behövas genomgång på den också innan vi kan köra den ordentligt, det är riktigt grisiga och kalla hinder så tempot kanske kommer i andra hand just på ”jägarbanan”. Med största sannolikhet kommer ni få bada i lera, vada i till bröstkorgen i havet och repella ner för stup upp och ner!”

13 April Jens Nylander. ”Gymnastik uppvärmning sedan lite teknik en kvart eller så med avslutande brottning mot varandra under högt tempo och korta byten.”

20 April Mannen vi inte kan få nog av, Z kör igen! Hinderbana i Alingsås och vi kommer vid detta passet bjuda med oss lite vänner för att kunna tävla på banan! Grymt!

27 April Crossfit Göta grabbarna får ta sig an oss igen och ge oss en sista omgång innan Toughest!

4 Maj Toughest Vi åker ner till Malmö och kör hinderbanan Toughest. 8 km med över 20 hinder. Kolla in Toughest för att anmäla ditt eget team!

 

 

4 tankar på “Träningsschema

Lämna en kommentar